Októberben újra színpadon a 12 dühös ember!

A vírushelyzet miatt tavaly csupán egyetlen előadást tudott tartani a GyömrőSzínház társulata Reginald Rose 12 dühös ember című darabjából, ám idén ősszel pótolják az elmaradt fellépéseket!

 

Reginald Rose – 12 DÜHÖS EMBER
Bűnügyi játék két részben a GyömrőSzínház társulatának előadásában.
Előadások: 2021.10.16. , 10.24. , 10.30. , 11.06. , 11.14. 19 óra
Adott egy gyilkosság, megvan az áldozat és a feltételezett tettes is, lezajlott a tárgyalás, és már csak az ítélethozatal van hátra. Ezen a ponton azonban makacs porszem kerül az igazságszolgáltatás gépezetébe…
Tizenkét esküdt feladata, hogy döntsön az apagyilkossággal vádolt fiú sorsáról. Ha felmentik, talán egy bűnözőt szabadítanak a társadalomra. Ha elítélik, talán egy ártatlan embert küldenek a biztos halálba. Minden jel arra utal, hogy a fiú bűnös, és gyorsan el is lehetne ítélni, ám az esküdtek között akad egy ember, aki kételkedik a vád igazságában, és megpróbálja maga mellé állítani a többieket. Az esküdtek szobájában elszabadulnak az indulatok, és a vita hevében elképesztő nyomozás veszi kezdetét, mialatt minden korábbi biztos tudásunk megkérdőjeleződik.
Lebilincselően izgalmas, fordulatos krimi az előítéletekről és a kontrollálatlan indulatokról, és arról, hogy képesek vagyunk-e józanul, a saját beidegződéseinket félretéve ítéletet mondani valakiről.
RENDEZŐ: TAKÁCS GÁBOR
Jegyek már foglalhatók a www.gyomroszinhaz.hu/jegyrendeles oldalon keresztül vagy megvásárolhatók a Hankó István Művészeti Központban nyitvatartási időben.

Comments

comments

Facebook Comments Plugin Powered byVivacity Infotech Pvt. Ltd.