Ajánló

Kiberbiztonsági workshop

Kiberbiztonsági workshop a Művészeti Központban!

A digitális kor kihívásaival és biztonságával kapcsolatos legfontosabb témákat járjuk körül szakértői előadások és interaktív workshopok keretében. A rendezvény során lehetőség nyílik megismerni a legfrissebb védelmi stratégiákat és megoldásokat, valamint személyesen is találkozhatnak a témában jártas szakértőkkel.

Színházterem – előadások:

1. Dr. Eigner György, Laczi Szandra:
Új korszak a digitális védelemben. ChatGPT és annak veszélyei: A kiberbiztonság alapjai és a digitális személyazonosság védelme az AI és ChatGPT korszakában

2. Márton Zoltán, Kirchhof Sándor:
Biztonságtudatosság megerősítése: Hadbiztonság és vagyonvédelem a Minecraft világában.

3. Prof. Dr. Rajnai Zoltán, Horváth-Kiss Anikó:
Az online világ veszélyei: Hogyan védjünk meg gyerekeinket az online bántalmazástól, banki adatainkat a csalóktól?

4. Fülöp Tamás:
Informatikai és számítógépes bűncselekmények: Mit tudnak elkövetni már a gyerekek is? Hogyan vehetjük ezt észre? Mit tudunk tenni ellene?

5. Balogh Zsolt József:
Bűnmegelőzési előadás: internetes veszélyek, csalások, vagyonvédelem és a Gondosóra program bemutatása

Előtér – workshop:

Itt a résztvevők gyakorlati útmutatást kapnak a kiberbiztonsági szakértőktől, és lehetőség nyílik személyes beszélgetésekre is a témákkal kapcsolatban. Szakembereink, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, az Óbudai Egyetem, a Magyar Kiberbiztonsági Klaszter, valamint a Gondosóra program szakértői állnak rendelkezésre.

Szervezők:
– Óbudai Egyetem
– Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság
– Magyar Kiberbiztonsági Klaszter
– Gyömrő Város Önkormányzata
– Hankó István Művészeti Központ

A rendezvényre a belépés ingyenes. A részvétel elfogadásával a látogatók hozzájárulnak, hogy rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet róluk. Várjuk szeretettel minden érdeklődőt, aki szeretne többet megtudni a digitális világ veszélyeiről és azok elhárításának módjairól!

Még szintén kedvelheted...